guifi.net es connecta al Punt Neutre d’Internet de Catalunya (CATNIX)

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació i president de la comissió estratègica del CATNIX, Jordi Bosch, i el president del Patronat de la Fundació Guifi.net, Ramon Roca, han signat un conveni per a la incorporació de Guifi.net al CATNIX.

El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha assegurat que amb la incorporació de Guifi.net al CATNIX “seguim potenciant l’oferta d’Internet a Catalunya, on el CATNIX és un element clau dins de l’estratègia global de desplegament de serveis i infraestructures de telecomunicacions al nostre país”, i que “tant els usuaris de guifi.net com els ciutadans de Catalunya es podran beneficiar d’una major qualitat de servei d’Internet”.

Pots consultar la notícia a gencat.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.